Design magazin
Design magazin
Digitális Átalakulás

Tigi

Digitális Átalakulás A haj divat egyik leg ikonikusabb alkotóeleme bátor lépést tesz a digitális relevancia felé. A Professional dot com és a Tigi Color Copyright termékcsaládok újjáépítését a művészek által készített, egyedi tartalom, a kortárs fotósok bevonása és a még láthatatlan formatervezési kifejezések digitális kombinációja ötvözésével sikerült kezelni. Finom, de éles ellentét a technikák és a kézműves között. Végül vezesse a Tigi-t egészséges lépésről lépésre a valódi digitális átalakuláshoz 0-ról 100-ra.

Projekt neve : Tigi, A tervezők neve : Fayssal Loussaief, Ügyfél neve : Unilever UK TIGI.

Tigi Digitális Átalakulás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.