Design magazin
Design magazin
Fotel

Ami

Fotel Az AMI fotelt intenzív használatra tervezték éttermekben. Úgy tervezték, hogy nagyon kényelmes és robosztus, és jelentősen megkönnyítse a kiszolgálást egy étterem nehéz körülményei között is. Jól lekerekített alakja és a rögbi labdát emlékeztető különféle ovális vonalai biztosítják, hogy az ügyfelek nagyon kényelmesen és boldogul érezzék magukat az étteremben. A karok elliptikus lyukait öntött fadarabok bélelik, amelyeket az emberek élveznek simogatni. A fotel különféle élénk színekben kapható, lehetővé téve a személyre szabott polikromatikus készlet összetételét

Projekt neve : Ami, A tervezők neve : Patrick Sarran, Ügyfél neve : QUISO SARL.

Ami Fotel

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.