Design magazin
Design magazin
Fotel

Ami

Fotel Az AMI fotelt intenzív használatra tervezték éttermekben. Úgy tervezték, hogy nagyon kényelmes és robosztus, és jelentősen megkönnyítse a kiszolgálást egy étterem nehéz körülményei között is. Jól lekerekített alakja és a rögbi labdát emlékeztető különféle ovális vonalai biztosítják, hogy az ügyfelek nagyon kényelmesen és boldogul érezzék magukat az étteremben. A karok elliptikus lyukait öntött fadarabok bélelik, amelyeket az emberek élveznek simogatni. A fotel különféle élénk színekben kapható, lehetővé téve a személyre szabott polikromatikus készlet összetételét

Projekt neve : Ami, A tervezők neve : Patrick Sarran, Ügyfél neve : QUISO SARL.

Ami Fotel

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.