Design magazin
Design magazin
A Kerékpár Világítás

Astra Stylish Bike Lamp

A Kerékpár Világítás Az Astra egykaros elegáns kerékpár lámpa, forradalmian új, alumíniumba épített karosszériával. Az Astra tökéletesen ötvözi a kemény rögzítést és a könnyű testet egy tiszta és elegáns eredmény érdekében. Az egyoldalas alumíniumkar nemcsak tartós, hanem hagyja az Astra lebegését is a kormányon, amely a legszélesebb fénnyel rendelkezik. Az Astra tökéletes levágási vonallal rendelkezik, a fény nem okoz vakító fényt az út másik oldalán lévő emberek számára. Az Astra a kerékpárnak egy fényes szemmel könnyíti meg az utat.

Projekt neve : Astra Stylish Bike Lamp, A tervezők neve : Chou-Hang, Yang, Ügyfél neve : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp A Kerékpár Világítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.