Design magazin
Design magazin
A Kerékpár Világítás

Astra Stylish Bike Lamp

A Kerékpár Világítás Az Astra egykaros elegáns kerékpár lámpa, forradalmian új, alumíniumba épített karosszériával. Az Astra tökéletesen ötvözi a kemény rögzítést és a könnyű testet egy tiszta és elegáns eredmény érdekében. Az egyoldalas alumíniumkar nemcsak tartós, hanem hagyja az Astra lebegését is a kormányon, amely a legszélesebb fénnyel rendelkezik. Az Astra tökéletes levágási vonallal rendelkezik, a fény nem okoz vakító fényt az út másik oldalán lévő emberek számára. Az Astra a kerékpárnak egy fényes szemmel könnyíti meg az utat.

Projekt neve : Astra Stylish Bike Lamp, A tervezők neve : Chou-Hang, Yang, Ügyfél neve : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp A Kerékpár Világítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.