Design magazin
Design magazin
Hordható Luxusművészet

Animal Instinct

Hordható Luxusművészet A New York-i szobrász és Christopher Ross művészeti ékszerész hordható luxusművészeti gyűjteménye az Animal Instinct állati ihletésű, korlátozott kiadású darabok sorozata, amelyeket a művész bonyolultan készített antik sterling ezüstből, 24 karátos aranyból és cseh üvegből. A művészet, az ékszerek, a haute couture és a luxus formatervezése közötti határokat okosan elhomályosítva a szobrászati övek egyedi, provokatív nyilatkozatokat készítenek, amelyek az állati művészet fogalmát a testbe hozzák. Az erõs, szemet gyönyörködtető és eredeti, az idõtlen nyilatkozatok a női állati ösztöndíj felfedezésére szobrászati formában.

Projekt neve : Animal Instinct, A tervezők neve : Christopher Ross, Ügyfél neve : Christopher Ross, LLC.

Animal Instinct Hordható Luxusművészet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.