Design magazin
Design magazin
Hordható Luxusművészet

Animal Instinct

Hordható Luxusművészet A New York-i szobrász és Christopher Ross művészeti ékszerész hordható luxusművészeti gyűjteménye az Animal Instinct állati ihletésű, korlátozott kiadású darabok sorozata, amelyeket a művész bonyolultan készített antik sterling ezüstből, 24 karátos aranyból és cseh üvegből. A művészet, az ékszerek, a haute couture és a luxus formatervezése közötti határokat okosan elhomályosítva a szobrászati övek egyedi, provokatív nyilatkozatokat készítenek, amelyek az állati művészet fogalmát a testbe hozzák. Az erõs, szemet gyönyörködtető és eredeti, az idõtlen nyilatkozatok a női állati ösztöndíj felfedezésére szobrászati formában.

Projekt neve : Animal Instinct, A tervezők neve : Christopher Ross, Ügyfél neve : Christopher Ross, LLC.

Animal Instinct Hordható Luxusművészet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.