Design magazin
Design magazin
Függő Lámpa

Vector equilibrium

Függő Lámpa A Vector Equilibrium függő és moduláris világítás, egy szíjtárcsás rendszerrel. A fényesség modulációval szabályozható. Az ellensúlyként szolgáló gömb alakú üvegváza különféle dekoratív elemeket tartalmazhat. A kiépített formában a formatervezés egy kubátaéderré alakul. Szerződés szerint ikozaéderré alakul. Mindkét esetben az izzó a világítás közepén helyezkedik el, és jó arányokat biztosít. A világítást piramis csomagolásban lehet szállítani.

Projekt neve : Vector equilibrium, A tervezők neve : Nicolas Brevers,, Ügyfél neve : Gobo.

Vector equilibrium Függő Lámpa

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.