Design magazin
Design magazin
Függő Lámpa

Vector equilibrium

Függő Lámpa A Vector Equilibrium függő és moduláris világítás, egy szíjtárcsás rendszerrel. A fényesség modulációval szabályozható. Az ellensúlyként szolgáló gömb alakú üvegváza különféle dekoratív elemeket tartalmazhat. A kiépített formában a formatervezés egy kubátaéderré alakul. Szerződés szerint ikozaéderré alakul. Mindkét esetben az izzó a világítás közepén helyezkedik el, és jó arányokat biztosít. A világítást piramis csomagolásban lehet szállítani.

Projekt neve : Vector equilibrium, A tervezők neve : Nicolas Brevers,, Ügyfél neve : Gobo.

Vector equilibrium Függő Lámpa

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.