Design magazin
Design magazin
Játék

Sofia

Játék A tervezést egy 19. századi szlovén fából készült kocsi ihlette. A tervezők számára a kihívás az volt, hogy egy évszázados játékot elkészítsenek, újból megcélozzuk, vonzóvá, hasznossá, érdekes tervezési szempontból különbözõvé, és mindenekelõtt egyszerûvé és elegánssá tegyük. A szerzők egy modern hordozható babaágyat terveztek a babák számára. Szerves alakzattal jöttek létre, amely szemlélteti a gyermek és a babajáték közötti kapcsolat lágyságát. Alapvetően fából és textilből készül. Használható alváshoz, babák szállításához és tárolásához. Ez játék ösztönzi a társadalmi játékot.

Projekt neve : Sofia, A tervezők neve : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Ügyfél neve : kukuLila.

Sofia Játék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.