Design magazin
Design magazin
Játék

Sofia

Játék A tervezést egy 19. századi szlovén fából készült kocsi ihlette. A tervezők számára a kihívás az volt, hogy egy évszázados játékot elkészítsenek, újból megcélozzuk, vonzóvá, hasznossá, érdekes tervezési szempontból különbözõvé, és mindenekelõtt egyszerûvé és elegánssá tegyük. A szerzők egy modern hordozható babaágyat terveztek a babák számára. Szerves alakzattal jöttek létre, amely szemlélteti a gyermek és a babajáték közötti kapcsolat lágyságát. Alapvetően fából és textilből készül. Használható alváshoz, babák szállításához és tárolásához. Ez játék ösztönzi a társadalmi játékot.

Projekt neve : Sofia, A tervezők neve : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Ügyfél neve : kukuLila.

Sofia Játék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.