Design magazin
Design magazin
A Babatermékek Csomagolása

HUSHBEBE

A Babatermékek Csomagolása A kutatás szerint az időskorúak, akik nagy szerepet játszanak az óvodai piacon, a természetre modellezett termékeket részesítik előnyben. Stratégiaként azt választotta meg, hogy a természet és a szórakozás közvetlenül érezhető legyen, amikor csak érkeztek az óvodai szekcióba a piacon, amely már ökológiai és környezetbarát csecsemőtermékekkel megragadt Koreában. Ez a csomagolás különféle formájú nagy hegyet produkál, amikor berakodják, mivel különböző színű hegyek mutatnak szezononként. Ez a szezonális babacsomagolás babajátékként is funkcionál, így a nagyszülőknek nem kell blokkot vásárolniuk a babajátékokhoz.

Projekt neve : HUSHBEBE, A tervezők neve : Sook Ko, Ügyfél neve : Sejong University.

HUSHBEBE A Babatermékek Csomagolása

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.