Design magazin
Design magazin
A Babatermékek Csomagolása

HUSHBEBE

A Babatermékek Csomagolása A kutatás szerint az időskorúak, akik nagy szerepet játszanak az óvodai piacon, a természetre modellezett termékeket részesítik előnyben. Stratégiaként azt választotta meg, hogy a természet és a szórakozás közvetlenül érezhető legyen, amikor csak érkeztek az óvodai szekcióba a piacon, amely már ökológiai és környezetbarát csecsemőtermékekkel megragadt Koreában. Ez a csomagolás különféle formájú nagy hegyet produkál, amikor berakodják, mivel különböző színű hegyek mutatnak szezononként. Ez a szezonális babacsomagolás babajátékként is funkcionál, így a nagyszülőknek nem kell blokkot vásárolniuk a babajátékokhoz.

Projekt neve : HUSHBEBE, A tervezők neve : Sook Ko, Ügyfél neve : Sejong University.

HUSHBEBE A Babatermékek Csomagolása

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.