Design magazin
Design magazin
Teleszkópos Oszlop

Uni-V

Teleszkópos Oszlop Minimalista stílus, karcsú hangon, az "Uni-V" egy teleszkópos oszlop, amelyet panorámás kilátással rendelkező tulajdonságokhoz terveztek. Aluminiumból készül, amely növeli vonzerejét és stabilitását. A méret arányos, belső oszlopának nemcsak van értelme a 360 ° -os forgatáshoz, hanem működőképessé kell tennie az ergonómiai magasság beállítását is. Felső mechanikus illesztéseivel, amelyek teljesen megkönnyítik a folyékonyságot a megfigyelés közben. Akár belső, akár külső szerelés, annak kialakítása stílusot teremt a modern dekorációhoz.

Projekt neve : Uni-V, A tervezők neve : Jessie W. Fernandez, Ügyfél neve : VISIMAXI.

Uni-V Teleszkópos Oszlop

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.