Design magazin
Design magazin
Teleszkópos Oszlop

Uni-V

Teleszkópos Oszlop Minimalista stílus, karcsú hangon, az "Uni-V" egy teleszkópos oszlop, amelyet panorámás kilátással rendelkező tulajdonságokhoz terveztek. Aluminiumból készül, amely növeli vonzerejét és stabilitását. A méret arányos, belső oszlopának nemcsak van értelme a 360 ° -os forgatáshoz, hanem működőképessé kell tennie az ergonómiai magasság beállítását is. Felső mechanikus illesztéseivel, amelyek teljesen megkönnyítik a folyékonyságot a megfigyelés közben. Akár belső, akár külső szerelés, annak kialakítása stílusot teremt a modern dekorációhoz.

Projekt neve : Uni-V, A tervezők neve : Jessie W. Fernandez, Ügyfél neve : VISIMAXI.

Uni-V Teleszkópos Oszlop

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.