Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Vetőgép

Lab

A Multifunkcionális Vetőgép Ez a projekt érzelmeket és gondolatokat kíván létrehozni és generálni az ipar és a természet közötti kapcsolatokról. A LAB egyszerű és elegáns módszert kínál a beltéri növények termesztésére. A felhasználók beállíthatják annak méretét, hogy illeszkedjen a különböző területekhez, és a fényei lehetővé teszik a növények számára olyan helyeken tartózkodást, ahol nincs elég természetes fényforrás. Ez egy moduláris felépítés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző konfigurációjú üvegtartályokkal játszhassanak, amelyeket ültetvényesként vagy fényforrásként használhat. A terv figyelembe veszi a terráriumok, a hidroponika és a hagyományos termesztési módszer tartályait.

Projekt neve : Lab, A tervezők neve : Diego León Vivar, Ügyfél neve : Diego León Vivar.

Lab A Multifunkcionális Vetőgép

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.