Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Vetőgép

Lab

A Multifunkcionális Vetőgép Ez a projekt érzelmeket és gondolatokat kíván létrehozni és generálni az ipar és a természet közötti kapcsolatokról. A LAB egyszerű és elegáns módszert kínál a beltéri növények termesztésére. A felhasználók beállíthatják annak méretét, hogy illeszkedjen a különböző területekhez, és a fényei lehetővé teszik a növények számára olyan helyeken tartózkodást, ahol nincs elég természetes fényforrás. Ez egy moduláris felépítés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző konfigurációjú üvegtartályokkal játszhassanak, amelyeket ültetvényesként vagy fényforrásként használhat. A terv figyelembe veszi a terráriumok, a hidroponika és a hagyományos termesztési módszer tartályait.

Projekt neve : Lab, A tervezők neve : Diego León Vivar, Ügyfél neve : Diego León Vivar.

Lab A Multifunkcionális Vetőgép

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.