Design magazin
Design magazin
A Hitelkártya-Hűségprogram

Education Currency

A Hitelkártya-Hűségprogram Ez egy olyan márkanévű hitelkártya-hűségprogram, amelyet a kibocsátó bank és a partner oktatási intézmény szponzorál, és amely olyan tanulási órák formájában jutalmazza a nagyobb egységeket, amelyek hitelkártya jogosultságokkal járnak a kártyatulajdonos számára a kártyaköltségekkel, a felhalmozott hitelórákkal kapcsolatos jogok megváltják, ha ezen a partner oktatási intézményen vesz képzést. Az adott hitelórákért járó jogokért cserébe a bank a bankközi díjakat megosztási megállapodással köti meg ezzel az intézménnyel. A projekt célja az emberek pénzügyi támogatása az oktatási célok és az oktatási ágazat elérésében.

Projekt neve : Education Currency, A tervezők neve : Youssef Abdel Zaher, Ügyfél neve : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency A Hitelkártya-Hűségprogram

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.