Design magazin
Design magazin
A Hitelkártya-Hűségprogram

Education Currency

A Hitelkártya-Hűségprogram Ez egy olyan márkanévű hitelkártya-hűségprogram, amelyet a kibocsátó bank és a partner oktatási intézmény szponzorál, és amely olyan tanulási órák formájában jutalmazza a nagyobb egységeket, amelyek hitelkártya jogosultságokkal járnak a kártyatulajdonos számára a kártyaköltségekkel, a felhalmozott hitelórákkal kapcsolatos jogok megváltják, ha ezen a partner oktatási intézményen vesz képzést. Az adott hitelórákért járó jogokért cserébe a bank a bankközi díjakat megosztási megállapodással köti meg ezzel az intézménnyel. A projekt célja az emberek pénzügyi támogatása az oktatási célok és az oktatási ágazat elérésében.

Projekt neve : Education Currency, A tervezők neve : Youssef Abdel Zaher, Ügyfél neve : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency A Hitelkártya-Hűségprogram

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.