Design magazin
Design magazin
A Városi Szobrok

Santander World

A Városi Szobrok A Santander World egy nyilvános művészeti esemény, amely egy olyan szoborcsoportból áll, amely művészetet ünnepel és Santander (Spanyolország) városát borítja a Santander 2014-es vitorlás világbajnokság előkészítéseként. A 4,2 méter magas szobor acéllemezből készül, és mindegyik ezek közül különböző képzőművészek készítették. Mindegyik darab fogalmilag az 5 kontinens egyik kultúráját képviseli. Ennek értelme a kulturális sokszínűség iránti szeretet és tisztelet, mint a béke eszközének ábrázolása a különböző művészek szemén keresztül, és megmutatni, hogy a társadalom nyitott karokkal üdvözli a sokszínűséget.

Projekt neve : Santander World, A tervezők neve : Jose Angel Cicero, Ügyfél neve : Jose Angel Cicero SC..

Santander World A Városi Szobrok

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.