Design magazin
Design magazin
A Városi Szobrok

Santander World

A Városi Szobrok A Santander World egy nyilvános művészeti esemény, amely egy olyan szoborcsoportból áll, amely művészetet ünnepel és Santander (Spanyolország) városát borítja a Santander 2014-es vitorlás világbajnokság előkészítéseként. A 4,2 méter magas szobor acéllemezből készül, és mindegyik ezek közül különböző képzőművészek készítették. Mindegyik darab fogalmilag az 5 kontinens egyik kultúráját képviseli. Ennek értelme a kulturális sokszínűség iránti szeretet és tisztelet, mint a béke eszközének ábrázolása a különböző művészek szemén keresztül, és megmutatni, hogy a társadalom nyitott karokkal üdvözli a sokszínűséget.

Projekt neve : Santander World, A tervezők neve : Jose Angel Cicero, Ügyfél neve : Jose Angel Cicero SC..

Santander World A Városi Szobrok

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.