Design magazin
Design magazin
A Gyűrűk

Blessed Child

A Gyűrűk Az áldott gyermek gyűrűi ígéret a szerelemre: Jamie baba a gyűrű belsejébe ölel, és életét az anya kezébe bízza. A baba hátán feküdt és hüvelykujját szopja. Minden terhes nő szem előtt tartja a születendő gyermekének mentális látását. A gyűrű a csecsemő és az anya közötti feltétel nélküli kölcsönös bizalmi köteléket szimbolizálja, és tiszteletet ad ennek a bizalomnak. A Baby Sam a világ tetején van, biztonságos, egészséges és boldog. A viselő büszkeséggel viseli a babát, magabiztos anyának mutatva magát. A gyűrű egy zenekar, amely azt mondja: "Bízz bennem, szeretsz!"

Projekt neve : Blessed Child, A tervezők neve : Britta Schwalm, Ügyfél neve : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child A Gyűrűk

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.