Design magazin
Design magazin
A Gyűrűk

Blessed Child

A Gyűrűk Az áldott gyermek gyűrűi ígéret a szerelemre: Jamie baba a gyűrű belsejébe ölel, és életét az anya kezébe bízza. A baba hátán feküdt és hüvelykujját szopja. Minden terhes nő szem előtt tartja a születendő gyermekének mentális látását. A gyűrű a csecsemő és az anya közötti feltétel nélküli kölcsönös bizalmi köteléket szimbolizálja, és tiszteletet ad ennek a bizalomnak. A Baby Sam a világ tetején van, biztonságos, egészséges és boldog. A viselő büszkeséggel viseli a babát, magabiztos anyának mutatva magát. A gyűrű egy zenekar, amely azt mondja: "Bízz bennem, szeretsz!"

Projekt neve : Blessed Child, A tervezők neve : Britta Schwalm, Ügyfél neve : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child A Gyűrűk

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.