Design magazin
Design magazin
A Kompozit Hangszer

Celloridoo

A Kompozit Hangszer A Celloridoo egy új hangszer, amely olyan íves hangszeren, mint egy cselló, és Didgeridoo, egy ausztrál egyszerű fúvóshangszerből áll. A Celloridoo, mint egy íj által lejátszott akkordofon, az ötödik részben hangolódik, kezdve A3-tal, majd D3-val, G2-vel, majd C2-vel, mint a legalacsonyabb zeneszámmal. A hangszer másik része, mint aerofon, a C billentyűre van állítva, amely sokféle zenéhez alkalmas. Ezt a részt folyamatosan rezgő ajkakkal játsszák, hogy a dront előállítsák, miközben egy speciális légzési technikát, úgynevezett körkörös légzést használnak.

Projekt neve : Celloridoo, A tervezők neve : Aidin Ardjomandi, Ügyfél neve : Aylin Design.

Celloridoo A Kompozit Hangszer

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.