Design magazin
Design magazin
A Kompozit Hangszer

Celloridoo

A Kompozit Hangszer A Celloridoo egy új hangszer, amely olyan íves hangszeren, mint egy cselló, és Didgeridoo, egy ausztrál egyszerű fúvóshangszerből áll. A Celloridoo, mint egy íj által lejátszott akkordofon, az ötödik részben hangolódik, kezdve A3-tal, majd D3-val, G2-vel, majd C2-vel, mint a legalacsonyabb zeneszámmal. A hangszer másik része, mint aerofon, a C billentyűre van állítva, amely sokféle zenéhez alkalmas. Ezt a részt folyamatosan rezgő ajkakkal játsszák, hogy a dront előállítsák, miközben egy speciális légzési technikát, úgynevezett körkörös légzést használnak.

Projekt neve : Celloridoo, A tervezők neve : Aidin Ardjomandi, Ügyfél neve : Aylin Design.

Celloridoo A Kompozit Hangszer

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.