Design magazin
Design magazin
Szék

Tekant

Szék A Tekant modern szék a gyártott anyagok és a szerkezet működése miatt. Lényege a szerkezet stratégiai áttekintésének geometriai kombinációjából származik, amely háromszögek geometriai játékát eredményezi, ami a Tekantot rendkívül ellenálló székké teszi. A metakrilát kárpitozás a könnyűség és a vizuális tisztaság érzetének kifejezésére szolgál, és ezáltal a szék fő eleme a szerkezet. A Tekant különböző színű szerkezettel és a metakrilát kárpitozással játszhat, így elkészítheti saját Tekant székkombinációját.

Projekt neve : Tekant, A tervezők neve : Sebastian Dominguez Enrich, Ügyfél neve : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Szék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.