Design magazin
Design magazin
Szék

Tekant

Szék A Tekant modern szék a gyártott anyagok és a szerkezet működése miatt. Lényege a szerkezet stratégiai áttekintésének geometriai kombinációjából származik, amely háromszögek geometriai játékát eredményezi, ami a Tekantot rendkívül ellenálló székké teszi. A metakrilát kárpitozás a könnyűség és a vizuális tisztaság érzetének kifejezésére szolgál, és ezáltal a szék fő eleme a szerkezet. A Tekant különböző színű szerkezettel és a metakrilát kárpitozással játszhat, így elkészítheti saját Tekant székkombinációját.

Projekt neve : Tekant, A tervezők neve : Sebastian Dominguez Enrich, Ügyfél neve : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Szék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.