Design magazin
Design magazin
Lámpa

the Light in the Bubble

Lámpa A buborékban levő fény egy modern izzó, a régi izzószál, Edison izzólámpa emlékére. Ez egy plexi lemez belsejébe illesztett led fényforrás, amelyet lézerrel vágnak le és izzó alakú. Az izzó átlátszó, de amikor bekapcsolja a lámpát, láthatja az izzószálat és az izzó alakját. Használható függő lámpaként vagy a hagyományos izzó cseréjéhez.

Projekt neve : the Light in the Bubble, A tervezők neve : Andrea Ciappesoni, Ügyfél neve : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Lámpa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.