Design magazin
Design magazin
Lámpa

the Light in the Bubble

Lámpa A buborékban levő fény egy modern izzó, a régi izzószál, Edison izzólámpa emlékére. Ez egy plexi lemez belsejébe illesztett led fényforrás, amelyet lézerrel vágnak le és izzó alakú. Az izzó átlátszó, de amikor bekapcsolja a lámpát, láthatja az izzószálat és az izzó alakját. Használható függő lámpaként vagy a hagyományos izzó cseréjéhez.

Projekt neve : the Light in the Bubble, A tervezők neve : Andrea Ciappesoni, Ügyfél neve : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Lámpa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.