Design magazin
Design magazin
Irodai Íróasztal

Divax

Irodai Íróasztal A Divax egy új irodai íróasztal, amelyet Sahar Bakhtiari Rad tervez, és amelyet Jairian Amirhossein készített, különleges és egyedi dizájnnal. Ez különbözik a többi típusú íróasztaltól, mert új munkahelyet teremt, amely vonzza az alkalmazottakat és növeli az üzleti bizalmat. A kis recepció a munkavállalók és az ügyfelek közötti kapcsolat. A munkavállalók néhány növényt feltehetnek az asztalra, hogy növeljék az oxigént a munkahelyen és csökkentsék a szennyeződést.

Projekt neve : Divax, A tervezők neve : Sahar, Ügyfél neve : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Irodai Íróasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.