Design magazin
Design magazin
Irodai Íróasztal

Divax

Irodai Íróasztal A Divax egy új irodai íróasztal, amelyet Sahar Bakhtiari Rad tervez, és amelyet Jairian Amirhossein készített, különleges és egyedi dizájnnal. Ez különbözik a többi típusú íróasztaltól, mert új munkahelyet teremt, amely vonzza az alkalmazottakat és növeli az üzleti bizalmat. A kis recepció a munkavállalók és az ügyfelek közötti kapcsolat. A munkavállalók néhány növényt feltehetnek az asztalra, hogy növeljék az oxigént a munkahelyen és csökkentsék a szennyeződést.

Projekt neve : Divax, A tervezők neve : Sahar, Ügyfél neve : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Irodai Íróasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.