Design magazin
Design magazin
Asztal, Szék, Lámpatest

Ayers

Asztal, Szék, Lámpatest A tárgy alakja és egységessége, valamint az anyag innovatív felhasználása a gyártás során parafa és "korkbalt" formájában egyedi tényezők, amelyek megkülönböztetik ezt a darabot a többitől. Minden szék csúcstechnológiájú CNC-gépen van, egyetlen parafa tömbből. Ugyanezt a módszert kell alkalmazni a táblázat alapjára. Az asztali asztal és a lámpatest támpanja "corkbalt" -ból (egy innovatív anyag, amely a bazaltszálat és a parafa elegyét ötvözi), amely könnyűvé teszi a darabokat. A lámpa LED technológiát alkalmaz a világítási rendszerében.

Projekt neve : Ayers , A tervezők neve : Albertina Oliveira, Ügyfél neve : Albertina Oliveira.

Ayers  Asztal, Szék, Lámpatest

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.