Design magazin
Design magazin
Asztal, Szék, Lámpatest

Ayers

Asztal, Szék, Lámpatest A tárgy alakja és egységessége, valamint az anyag innovatív felhasználása a gyártás során parafa és "korkbalt" formájában egyedi tényezők, amelyek megkülönböztetik ezt a darabot a többitől. Minden szék csúcstechnológiájú CNC-gépen van, egyetlen parafa tömbből. Ugyanezt a módszert kell alkalmazni a táblázat alapjára. Az asztali asztal és a lámpatest támpanja "corkbalt" -ból (egy innovatív anyag, amely a bazaltszálat és a parafa elegyét ötvözi), amely könnyűvé teszi a darabokat. A lámpa LED technológiát alkalmaz a világítási rendszerében.

Projekt neve : Ayers , A tervezők neve : Albertina Oliveira, Ügyfél neve : Albertina Oliveira.

Ayers  Asztal, Szék, Lámpatest

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.