Design magazin
Design magazin
Asztal, Állvány, Lábazat

Trifold

Asztal, Állvány, Lábazat A levél alakját a háromszög alakú felületek és az egyedi hajtogatási sorozat kombinációja adja meg. Minimalista, mégis bonyolult és szobrászattal rendelkezik, minden szempontból egyedülálló kompozíciót mutatva. A kialakítás különböző célokra méretezhető anélkül, hogy veszélyeztetné annak szerkezeti integritását. A Trifold bemutatja a digitális gyártási módszereket és az új gyártási technológiákat, például a robotikát. A gyártási folyamatot egy robotgyártó céggel együttműködve fejlesztették ki, amely a 6 tengelyes robotokkal fémek hajtogatására szakosodott.

Projekt neve : Trifold, A tervezők neve : Max Hauser, Ügyfél neve : .

Trifold Asztal, Állvány, Lábazat

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.