Design magazin
Design magazin
Asztal, Állvány, Lábazat

Trifold

Asztal, Állvány, Lábazat A levél alakját a háromszög alakú felületek és az egyedi hajtogatási sorozat kombinációja adja meg. Minimalista, mégis bonyolult és szobrászattal rendelkezik, minden szempontból egyedülálló kompozíciót mutatva. A kialakítás különböző célokra méretezhető anélkül, hogy veszélyeztetné annak szerkezeti integritását. A Trifold bemutatja a digitális gyártási módszereket és az új gyártási technológiákat, például a robotikát. A gyártási folyamatot egy robotgyártó céggel együttműködve fejlesztették ki, amely a 6 tengelyes robotokkal fémek hajtogatására szakosodott.

Projekt neve : Trifold, A tervezők neve : Max Hauser, Ügyfél neve : .

Trifold Asztal, Állvány, Lábazat

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.