Design magazin
Design magazin
Világítás

Roof

Világítás A tető LED belső lámpatest, melynek célja a kommunikáció intimitásának fokozása a beszélgetések során. A tető konkáv formája a menedéket megvilágítja a vacsorák számára, egyesíti a tárgyalások tárgyát, és szórakoztató világítási rendszert biztosít a belső élethez. A tető szigetelő. Ez egy egyedülálló teret határoz meg, amely egyesíti a formáját és homogén fényt nyújt alatta élők számára. A környezettől elszigetelten érzi magát, és az asztalra és a kommunikációra összpontosít. A lámpatest fa textúrája meleg és természetes hatást is ad, és a LED-technológia környezetbarát oldalát képviseli.

Projekt neve : Roof, A tervezők neve : Hafize Beysimoglu, Ügyfél neve : Derinled.

Roof Világítás

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.