Design magazin
Design magazin
Az Epinephrin Injektor

EpiShell

Az Epinephrin Injektor Az EpiShell több, mint egy orvostechnikai eszköz a szállítók mindennapi életében, hanem egy barátságos életsegéd. Felhasználói központú megoldás az Epinephrine injekciós hordozók számára azzal a szándékkal, hogy csökkentse a felhasználók félelmét az injektor használatát illetően, hogy emlékeztesse a betegeket arra, hogy napi hordozzák, és intuitívabb módon végezzen injekciót vészhelyzetben. Tartalmaz egy beépített mobiltelefon-töltőt, Bluetooth-kapcsolatot, hangos útmutatást és a cserélhető külső burkolatot. Az okostelefonon található alkalmazásán keresztül a felhasználók könnyen kezelhetik annak funkcióit, mint például IFU, Bluetooth kapcsolat, Emergency contact és Refill / Exp.

Projekt neve : EpiShell, A tervezők neve : Hong Ying Guo, Ügyfél neve : .

EpiShell Az Epinephrin Injektor

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.