Design magazin
Design magazin
Vodka Palack

Snowflake Vodka

Vodka Palack Ihlette a hópehely egyszerűsége és ugyanakkor bonyolultsága. Az idő nagy részében csak áthaladunk az életben, anélkül, hogy észrevennénk a körülöttünk lévő dolgok minden szépségét és összetettségét. A természet tele van egyszerű dolgokkal, de ha elkezdesz figyelni, rájössz, hogy ezek az egyszerű dolgok sokkal összetettebbek, mint gondolnád. Ezzel kezdtem megtervezésemnek, hogy megpróbáljam értelmezni és új formát készíteni egy palackra, a természettel teljes mértékben megfelelve. Csakúgy, mint a természetben, amikor olyan összetett formákra nagyítunk, amelyek tetszés szerint láthatók a szem számára, felfedezzük a geometriai mintázatot.

Projekt neve : Snowflake Vodka, A tervezők neve : Adrian Munoz, Ügyfél neve : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Vodka Palack

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.