Design magazin
Design magazin
Vodka Palack

Snowflake Vodka

Vodka Palack Ihlette a hópehely egyszerűsége és ugyanakkor bonyolultsága. Az idő nagy részében csak áthaladunk az életben, anélkül, hogy észrevennénk a körülöttünk lévő dolgok minden szépségét és összetettségét. A természet tele van egyszerű dolgokkal, de ha elkezdesz figyelni, rájössz, hogy ezek az egyszerű dolgok sokkal összetettebbek, mint gondolnád. Ezzel kezdtem megtervezésemnek, hogy megpróbáljam értelmezni és új formát készíteni egy palackra, a természettel teljes mértékben megfelelve. Csakúgy, mint a természetben, amikor olyan összetett formákra nagyítunk, amelyek tetszés szerint láthatók a szem számára, felfedezzük a geometriai mintázatot.

Projekt neve : Snowflake Vodka, A tervezők neve : Adrian Munoz, Ügyfél neve : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Vodka Palack

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.