Design magazin
Design magazin
A Logótervezés

Buckets of Love

A Logótervezés Tervezzen egy Phnom Penh-i (Alma Café) szociális vállalkozást, amely a Szerelem Buckets of kampányán keresztül segíti a rászorulókat. Kis összeg adományozásával egy vödröt, amely élelmet, olajat és szükségleteket tartalmaz, adományozzák a rászorulóknak, akiknek szükségük van rá. Ossza meg a szeretet ajándékát. Az ötlet itt egyszerű volt, a vödrökkel teli grafikus szívekkel, amelyek ábrázolták a szerelmet. A kiömlés ábrázolása azt jelenti, hogy a rászorulóknak a szükséges szeretettel mutatkozunk be. A vödör mosolygó arcot mutat, amely nemcsak a vevőt, hanem a feladót is világítja meg. A szerelem egy kis gesztusa messze megy.

Projekt neve : Buckets of Love, A tervezők neve : Lawrens Tan, Ügyfél neve : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love A Logótervezés

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.