Design magazin
Design magazin
Moduláris Kanapé

Cloche Sofa

Moduláris Kanapé A Cloche-kanapé olyan mű, amely a városi élet egy elemét objektummá alakítja. Szoborként, környezeti fényként vagy moduláris kanapéként is felhasználható. A tájkép alakulását reprezentálja, amely lebontja a bevezetett szerkezeti szabványokat és az építőanyagok elemeit, és újrahasznosítja a talált anyagot a kifinomult tervezésbe, átalakítva egy közös tárgyat értelmes amalgámmá. Ez a darab olyan tárgyakat hevederezik, amelyek meghaladták az eredeti használatukat, ártalmatlanításra, újrahasznosításra és felújításra kerültek.

Projekt neve : Cloche Sofa, A tervezők neve : Carlo Sampietro, Ügyfél neve : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Moduláris Kanapé

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.