Design magazin
Design magazin
Moduláris Kanapé

Cloche Sofa

Moduláris Kanapé A Cloche-kanapé olyan mű, amely a városi élet egy elemét objektummá alakítja. Szoborként, környezeti fényként vagy moduláris kanapéként is felhasználható. A tájkép alakulását reprezentálja, amely lebontja a bevezetett szerkezeti szabványokat és az építőanyagok elemeit, és újrahasznosítja a talált anyagot a kifinomult tervezésbe, átalakítva egy közös tárgyat értelmes amalgámmá. Ez a darab olyan tárgyakat hevederezik, amelyek meghaladták az eredeti használatukat, ártalmatlanításra, újrahasznosításra és felújításra kerültek.

Projekt neve : Cloche Sofa, A tervezők neve : Carlo Sampietro, Ügyfél neve : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Moduláris Kanapé

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.