Design magazin
Design magazin
A Kereskedelmi És Adminisztráció

Sina Complex

A Kereskedelmi És Adminisztráció A tervben a projekt egy olyan légzőtüdővel kezdte meg munkáját, amely érintkezésben állt a szabad levegővel, és élvezte a vegetációt a légszűrő számára, és megpróbálták ezt a tendenciát az egész sorozatban folytatni. Ezenkívül számos helyet alakítottak ki különböző magasságokban a város megfigyelésére. Ezeket a helyeket kagylók (növényzet és formatervezés) veszték körül, és ezekből az elemekből szűrt képet nyújt a hallgatóság számára kívülről és belülről, a fizikai és a vizuális szennyezés intenzitásának csökkentése érdekében.

Projekt neve : Sina Complex, A tervezők neve : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Ügyfél neve : Towseeh Sina Company .

Sina Complex A Kereskedelmi És Adminisztráció

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.