Design magazin
Design magazin
A Kereskedelmi És Adminisztráció

Sina Complex

A Kereskedelmi És Adminisztráció A tervben a projekt egy olyan légzőtüdővel kezdte meg munkáját, amely érintkezésben állt a szabad levegővel, és élvezte a vegetációt a légszűrő számára, és megpróbálták ezt a tendenciát az egész sorozatban folytatni. Ezenkívül számos helyet alakítottak ki különböző magasságokban a város megfigyelésére. Ezeket a helyeket kagylók (növényzet és formatervezés) veszték körül, és ezekből az elemekből szűrt képet nyújt a hallgatóság számára kívülről és belülről, a fizikai és a vizuális szennyezés intenzitásának csökkentése érdekében.

Projekt neve : Sina Complex, A tervezők neve : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Ügyfél neve : Towseeh Sina Company .

Sina Complex A Kereskedelmi És Adminisztráció

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.