Design magazin
Design magazin
Játéktervezés 3D Nyomtatás App

ShiftClips

Játéktervezés 3D Nyomtatás App A Toy Maker ShiftClips CAD / CAM alkalmazás egy termék-szolgáltatás platform, amely lehetővé teszi a feltalálók számára, hogy legalább tíz éven felülieknek készítsék és 3D-ben kinyomtassák saját építőjátékaikat. Az alkalmazás egyszerű grafikus felhasználói felülete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy űrlapokat fejlesszenek és szerkeszthessenek egy intelligens táblagépen, és válasszanak számos hardver rögzítést vagy klipet, hogy az űrlapjaikkal integrálódjanak, hogy saját csuklós és újrakonfigurálható játékszereket készítsenek. A ShiftClips felhasználóbarátsága ideális oktatási eszközzé teszi a kreatív formatervezéshez és a termékgyártási folyamatokhoz.

Projekt neve : ShiftClips, A tervezők neve : Wong Hok Pan, Sam, Ügyfél neve : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Játéktervezés 3D Nyomtatás App

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.