Design magazin
Design magazin
Játéktervezés 3D Nyomtatás App

ShiftClips

Játéktervezés 3D Nyomtatás App A Toy Maker ShiftClips CAD / CAM alkalmazás egy termék-szolgáltatás platform, amely lehetővé teszi a feltalálók számára, hogy legalább tíz éven felülieknek készítsék és 3D-ben kinyomtassák saját építőjátékaikat. Az alkalmazás egyszerű grafikus felhasználói felülete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy űrlapokat fejlesszenek és szerkeszthessenek egy intelligens táblagépen, és válasszanak számos hardver rögzítést vagy klipet, hogy az űrlapjaikkal integrálódjanak, hogy saját csuklós és újrakonfigurálható játékszereket készítsenek. A ShiftClips felhasználóbarátsága ideális oktatási eszközzé teszi a kreatív formatervezéshez és a termékgyártási folyamatokhoz.

Projekt neve : ShiftClips, A tervezők neve : Wong Hok Pan, Sam, Ügyfél neve : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Játéktervezés 3D Nyomtatás App

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.