Design magazin
Design magazin
Led Lámpa

Stratas.07

Led Lámpa Magas színvonalú feldolgozással és minden részlet kiválóságával arra törekszünk, hogy egyszerű, tiszta és időtálló kialakítást hozzon létre. Különösen a tökéletesen szimmetrikus alakú Stratas.07 teljes mértékben követi a specifikáció szabályait. A beépített Xicato XSM Artist sorozatú LED modulnak> / = 95 színvisszaadási mutatója van, 880 lm fényerősség, 17 W teljesítmény, 3000 K színhőmérséklet - meleg fehér (2700 K / 4000 K kérésre elérhető) . A LED-modulok élettartamát a gyártó 50 000 órával állította be - L70 / B50, és a szín élettartamánál állandó (1x2 lépéses MacAdams az élet során).

Projekt neve : Stratas.07, A tervezők neve : Christian Schneider-Moll, Ügyfél neve : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Led Lámpa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.