Design magazin
Design magazin
Led Lámpa

Stratas.07

Led Lámpa Magas színvonalú feldolgozással és minden részlet kiválóságával arra törekszünk, hogy egyszerű, tiszta és időtálló kialakítást hozzon létre. Különösen a tökéletesen szimmetrikus alakú Stratas.07 teljes mértékben követi a specifikáció szabályait. A beépített Xicato XSM Artist sorozatú LED modulnak> / = 95 színvisszaadási mutatója van, 880 lm fényerősség, 17 W teljesítmény, 3000 K színhőmérséklet - meleg fehér (2700 K / 4000 K kérésre elérhető) . A LED-modulok élettartamát a gyártó 50 000 órával állította be - L70 / B50, és a szín élettartamánál állandó (1x2 lépéses MacAdams az élet során).

Projekt neve : Stratas.07, A tervezők neve : Christian Schneider-Moll, Ügyfél neve : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Led Lámpa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.