Design magazin
Design magazin
Az Automatizált Bevándorlási Terminál

CVision MBAS 1

Az Automatizált Bevándorlási Terminál Az MBAS 1-et úgy fejlesztették ki, hogy megvédje a biztonsági termékek természetét, és minimalizálja a megfélemlítést és a félelmet mind a technológiai, mind a pszichológiai szempontok miatt. A dizájn barátságosnak tűnik, tiszta vonalakkal, amelyek tökéletesen beleolvadnak a szkennertől a képernyőhöz. A képernyőn megjelenő hang és kép az első felhasználók lépésről lépésre végigvezeti a bevándorlási folyamatot. Az ujjlenyomat-letapogató pad leszerelhető az egyszerű karbantartás vagy a gyors cserés érdekében. Az MBAS 1 egy egyedülálló termék, amelynek célja a határok átlépésének megváltoztatása, lehetővé téve a többnyelvű interakciót és a barátságos, megkülönböztetésmentes felhasználói élményt.

Projekt neve : CVision MBAS 1, A tervezők neve : Prompong Hakk, Ügyfél neve : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Az Automatizált Bevándorlási Terminál

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.