Design magazin
Design magazin
A Betegmegfigyelő Rendszer

Touch Free Life Care

A Betegmegfigyelő Rendszer Az érintésmentes életmentő ágy beágyazott chipekkel készül, hogy figyelemmel kísérjék a fiziológiás funkciókat. A betegek az intuitív interfész segítségével ellenőrizhetik matrac hőmérsékletüket és ágyuk helyzetét anélkül, hogy ápolót kellene hívniuk e feladatok elvégzéséhez. A nővér ezt a képernyőt is használja a beadott gyógyszerek és folyadékok nyilvántartásának vezetésére, amelyet azután a nővér állomás felületére küld. A nővérállomás felülete megjeleníti és figyelmezteti a paraméterek változásait, például a beteg testhőmérsékletét, vérnyomását, alvási mintáját és nedvességszintjét. Így sok alkalmazotti órát lehet megtakarítani a tlc használatával.

Projekt neve : Touch Free Life Care, A tervezők neve : nikita chandekar, Ügyfél neve : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care A Betegmegfigyelő Rendszer

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.